Værdigrundlag

værdigrundlag

Værdigrundlag

 

Det dejlig ved dagplejen er, at man lære børnene rigtig godt at kende. Jeg lægger vægt på, at hvert barn skal føle sig set og er en værdsat del af børnegruppen Pasningen foregår ud fra deres behov, og jeg er nede på gulvet sammen med børnene og tumler med dem.

 

Hos mig får børnene selv lov til at prøve mange ting, og så fungere jeg som sikkerhedsnet. De får de fysiske udfordringer, der skal til for at udvikle en god kropsbevidsthed og motorik. Det betyder så også, at vi bliver beskidt en gang imellem, men så har vi sikkert haft det sjovt. Jeg snakker meget med børnene om, hvad vi laver, for gennem samtale at styrke deres sprog.

 

Jeg tror på, at børn udvikler sig bedst ved at få ros og anerkendelse. Det understøtter børnenes naturlige glæde ved at lære nyt. Når børnene hjælper til med oprydningen af legetøj eller hjælper et af de andre børn med et ærme der driller, giver det børnene  succesoplevelser. Det giver dem en dejlig følelse af samhørighed, når de hjælper hinanden, og de bliver god til at læse hinandens sociale signaler. 


Jeg tilpasser dagens aktiviteter efter, hvad børnene der lige optager dem den dag. Hvis de er helt opslugt af gravemaskinerne udenfor, så venter vi med at gå på biblioteket til en anden dag. For mig er det væsentlige, hvor mange spændende ting vi oplever, i stedet for hvor langt vi får gået.

 

Gensidig åben og ærlig kommunikation med jer forældre er vejen til et godt samarbejde,  selvfølgelig underlagt fuld tavshedspligt.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.11 | 21:14

Hej
Har du en ledig plads til en pige omkring marts-maj?
Mvh Visse

...
11.07 | 14:19

Hejsa - har du mon en ledig plads fra 1. januar eller deromkring? Vi har en datter, som nemlig fylder 10 måneder der, som vi mangler en plads til

...
25.04 | 23:20

Hej Randi
Jeg har desværre ingen ledige pladser lige pt . Jeg får en plads i januar og 1 i februar 2017 😃. I er meget velkomne til at kontakte mig igen 😃

...
09.03 | 20:15

Har du ledige pladser nu eller i foråret sommeren? Vi er tilflyttere. Vores datter er 2 år og 3 måneder. Har du andre store børn?

...
Du kan lide denne side