Sygdom

Som i andre daginstitutioner modtager jeg ikke et sygt barn, dels på grund af smittefare, men også fordi jeg ikke kan give barnet den fornødne omsorg, som sygdom kræver.

Ved mæslinger, fåresyge, skoldkopper, skarlagensfeber og røde hunde må barnet komme i dagpleje, når det er feberfrit og udslet, hævelse eller sår er forsvundet.

Hvis barnet har diarre kan det p.g.a. stor smitterisiko ikke modtages i dagplejen.

Ved øjenbetændelse kan barnet modtages, når det er i behandling. 

Medicin gives kun i meget vigtige nødstilfælde, og kun hvis det er lægeordineret med barnets eget navn på medicinen.

Bliver jeres barn syg, vil jeg meget gerne have besked, så hurtigt som muligt og helst inden kl. 7.30, så jeg kan planlægge vores dag.

Jeg modtager ikke børn, der har fået panodil for at nedsætte feberen eller anden sygdom.
Min holdning er,at giver man sit barn panodil, så er det fordi barnet er syg og derfor bør være hjemme under opsyn af en anden voksen end mig

Flere oplysninger om børns sygdom kan læses

her

  Et sygt barn høre selvfølgelig også hjemme hos mor og far, hvor det kan få den rigtige kærlige omsorg, pleje, ro og opmærksomhed, og ikke i en dagpleje med larm og andre børn, som jo så også bliver udsat for smitte.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.11 | 21:14

Hej
Har du en ledig plads til en pige omkring marts-maj?
Mvh Visse

...
11.07 | 14:19

Hejsa - har du mon en ledig plads fra 1. januar eller deromkring? Vi har en datter, som nemlig fylder 10 måneder der, som vi mangler en plads til

...
25.04 | 23:20

Hej Randi
Jeg har desværre ingen ledige pladser lige pt . Jeg får en plads i januar og 1 i februar 2017 😃. I er meget velkomne til at kontakte mig igen 😃

...
09.03 | 20:15

Har du ledige pladser nu eller i foråret sommeren? Vi er tilflyttere. Vores datter er 2 år og 3 måneder. Har du andre store børn?

...
Du kan lide denne side