Priser og vilkår

Prinser og prinsesserne er ikke en “sort” pasningsordning men en privat pasningsordning under kommunens "frit valg-ordning". Jeg er godkendt af Favrskov Kommune og betaler naturligvis skat af indtægten.

Under "frit valg-ordningen" udbetaler Favrskov Kommune tilskud til pasning af barnet til forældrene, der selv vælger hvor de vil have deres barn passet. Som forældre betaler i til mig og modtager derefter pengene retur fra kommunen.

Favrskov Kommune sætter nogle rammer for pasningsaftalen, bl. a. at der også betales for juli måned, selv om der afholdes ferie. I modtager fortsat det fulde kommunale tilskud under ferie. Aftalen kan opsiges med 1 måneds varsel, til den 1. i måneden. Hvis jeg bliver syg, og det kan jo ske, kan jeg ikke tilbyde anden pasning. Her er det jer, der står for at finde en løsning. Jeg giver jer besked så hurtigt som muligt, så I kan finde en løsning. Der gives ikke refusion for de dage, hvor barnet ikke passes hos mig, men Favrskov Kommune trækker heller ikke i tilskudet til jer.

Priser 2018 

Pris : 7400kr 

Jeres tilskud fra kommunen 5307 

Egenbetaling : 2093kr pr md Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.11 | 21:14

Hej
Har du en ledig plads til en pige omkring marts-maj?
Mvh Visse

...
11.07 | 14:19

Hejsa - har du mon en ledig plads fra 1. januar eller deromkring? Vi har en datter, som nemlig fylder 10 måneder der, som vi mangler en plads til

...
25.04 | 23:20

Hej Randi
Jeg har desværre ingen ledige pladser lige pt . Jeg får en plads i januar og 1 i februar 2017 😃. I er meget velkomne til at kontakte mig igen 😃

...
09.03 | 20:15

Har du ledige pladser nu eller i foråret sommeren? Vi er tilflyttere. Vores datter er 2 år og 3 måneder. Har du andre store børn?

...
Du kan lide denne side