Hverdagen

Dagens program, sådan cirka:

-er selvfølgelig indrettet efter børnenes behov for mad og søvn. Der kan være stor forskel på om man er 1 eller 2½ år, om man skal have en eller to lure i løbet af dagen. Så vi indretter os.

Indtil kl. 8 serveres der morgenmad, hvis jeres barn ikke har spist hjemmefra. Det kan være havregrød, havregryn, øllebrød, ymer eller noget i den dur.

Kl. ca. 9 er det ofte tid til lidt frugt og evt. brød, med mindre morgenmaden stadig holder.

Kl. ca. 11-12 spiser vi frokost, som regel rugbrød med pålæg og grøntsager.

Kl. ca. 14-30 spiser vi en bolle med ost, smør eller  marmelade og lidt frugt.

Er vi inde er der også mulighed for at være kreative med at tegne, male, lave perler, klippe og klistre...
Desuden hygger vi også med sang, højtlæsning, dans og musik. Der er også masser af legetøj, som børnene kan hygge sig med - både inde og ude!
Mellem måltiderne bruges tiden til det, der er vigtigt lige nu. Vi kan gå på biblioteket  Vi kan tage på besøg hos andre dagplejer eller en tur ned og fodre ænderne  
Inden jule ferien og sommerferien slutter vi af med at hygge sammen, børn og voksne. Det plejer at være super hyggeligt! :O)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.11 | 21:14

Hej
Har du en ledig plads til en pige omkring marts-maj?
Mvh Visse

...
11.07 | 14:19

Hejsa - har du mon en ledig plads fra 1. januar eller deromkring? Vi har en datter, som nemlig fylder 10 måneder der, som vi mangler en plads til

...
25.04 | 23:20

Hej Randi
Jeg har desværre ingen ledige pladser lige pt . Jeg får en plads i januar og 1 i februar 2017 😃. I er meget velkomne til at kontakte mig igen 😃

...
09.03 | 20:15

Har du ledige pladser nu eller i foråret sommeren? Vi er tilflyttere. Vores datter er 2 år og 3 måneder. Har du andre store børn?

...
Du kan lide denne side